بهترین غذاهای ایرانی معرفی 212 غذای ایرانی خوشمزه +تصاویر
انتشار: مهر 17، 1400
بروزرسانی: 25 آذر 1404

بهترین غذاهای ایرانی معرفی 212 غذای ایرانی خوشمزه +تصاویر

بهترین غذاهای ایرانی معرفی 212 غذای ایرانی خوشمزه +تصاویر

علاوه بر مواد اولیه ذکر شده، برخی استفاده از سیب زمینی نگینی سرخ شده را نیز پیشنهاد می دهند و عده ای، ماست یا دوغ را به طور کامل از غذا حذف کرده و با آب، آن را تهیه می کنند. به طور معمول، داخل آب پیازک نیز مانند دیگر اشکنه ها، نان خشک خرد می کنند و پس از اینکه کمی نان ها نرم شدند، آن را در معیت ترشی و سبزی خوردن، نوش جان می کنند. آب پیازک، آب شمبلیزک یا اشکنه شیرازی یک غذای سریع و ساده گیاهی است که طعم بسیار خوبی دارد و به عنوان پیش غذا، یک ناهار سبک یا یک شام ساده، گزینه مناسبی است. این غذای فوری و خوشمزه از ترکیب پیاز سرخ شده، نعنا و شنبلیله خشک شده، ماست یا دوغ و تخم مرغ آماده می شود. آش انار که اغلب به مناسبت شب یلدا در نقاط مختلف کشور تهیه می شود، از دیگر آش های سنتی و خوشمزه شیراز به حساب می آید.

  • در طرز تهیه خورش قلیه ماهی معمولا از سبزیجات محلی هم استفاده می شود و در اصل جنوبی ها سبزی مخصوص قلیه دارند که برای درست کردن این غذای خوشمزه ایرانی استفاده می کنند.
  • ممنون که در این مقاله با آموزشگاه آشپزی آرسس شف همراه بودید.
  • بدون تعارف آبگوشت بزقرمه یکی از خوشمزه ترین غذاهای محلی کرمان است.
  • بادمجان شکم پر در ترکیه به عنوان یک وعده غذایی سبک یا پیش غذا نیز سرو می شود.

میزبانان برخی از اقامتگاه ها با سرو انواع غذاهای محلی خوشمزه طعم سفرتان را به یادماندنی تر می کنند. در سایت جاجیگا فهرستی از این اقامتگاه ها را با عنوان اقامتگاه های خوش غذا می توانید پیدا کنید. معمولا به هنگام سرو بر روی این آش نعنا داغ می ریزند و برخی از کوفته ریزه هم در آن استفاده می کنند. در این نوع غذا، ماهی به همراه برنج، سبزیجات معطر و ادویه جات در پیاز و سیر نگینی شده ابتدا تفت می خورد و سپس با اضافه کردن آب، مغز پخت می شود. این غذای خوشمزه جنوبی طرفداران زیادی دارد و برخی آن را خوشمزه ترین ماهی کیش می دانند. البته ادویه های جنوبی طعم تند و تیزی داشته و ممکن است برای برخی از افراد مناسب نباشد بهتر از قبل سفارش این غذا با رستوران مشورت کنید.

فرهنگ غذایی مردم کیش

کوبداری چیزی شبیه به نان و یا پیراشکی مغزدار است؛ به این شکل که ترکیبی از گوشت چرخ کرده، ادویه، سیر، پیاز، گشنیز و شوید را در داخل خمیری قرار می دهند و بعد از پخت، به شکل داغ سرو می کنند. کوبداری شاید از غذاهای معروف گرجستان در بین مسافران نباشد، اما از حیث طعم و مزه کم نظیر است. شیرازی ها غذاهای شیرین زیادی را در کارنامه انواع غذای محلی شیراز دارند و یکی از محبوب ترین های آن، خورش قورمه به است.

طرز تهیه دلمه با برنج گل کلم

آش اوماج یا عوماج ترکیبی از حبوبات، آرد سفید، آب، اسفناج، زردچوبه، و ادویه است. به این ترتیب ابتدا آرد را الک کرده و سپس با نمک و آب مخلوط می کنند، سپس آن را ورز می دهند تا شبیه به دانه های عدس یا ماش شود. در نهایت بعد از پخته شدن حبوبات و اسفناج، به آن آرد را اضافه کرده و روی حرارت می گذارند تا جا بیفتد. حتی اسم این دسر هم شما را به وجد می آورد تا یکی از خوشمزه ترین دسرهای ایرانی را با طعم فرهنگ غذایی اصفهانی ها تجربه کنید.

لیست انواع پیش غذا و مزه

ازجمله مواد اولیه سازنده این آش می توان به موادی نظیر گندم شیر، نمک و شیر اشاره کرد. گندم شیر یکی از غذاهای نیمه آماده مانند ترخینه است که در میان مردم لرستان تهیه آن بسیار رواج دارد. گندم شیر در واقع شامل بلغور گندم، شیر، زیره، زعفران، سیاه دانه، فلفل سیاه و زردچوبه است؛ این ماده در شرایطی خاص تهیه می شود. آش پرتله نیز از ترکیب گندم شیر کوبیده شده به همراه شیر تازه و نمک تهیه می شود و با پیازداغ تزئین می شود. باقلا وابیج یک غذای لذیذ از باقلا، شوید خشک، تخم مرغ، سیر، کره و روغن و ادویه جات (نمک، فلفل، زردچوبه، دارچین) است که با برنج و زیتون، ماهی شور و ماست سرو می شود. همه می دانند که همه شهرها و روستاهای ایران، غذاهای محلی بسیار خوشمزه و لذیذی دارند و نمی توان به راحتی گفت که غذای کدام شهر یا روستا بر غذای دیگری برتری دارد.