بهترین غذاهای ایرانی معرفی 212 غذای ایرانی خوشمزه +تصاویر
انتشار: آذر 11، 1400
بروزرسانی: 26 آذر 1404

بهترین غذاهای ایرانی معرفی 212 غذای ایرانی خوشمزه +تصاویر

بهترین غذاهای ایرانی معرفی 212 غذای ایرانی خوشمزه +تصاویر

سمک مشوی از بهترین غذاهای محلی کیش و همچنین از محبوب ترین غذاهای عربی شناخته می شود. این غذای خوشمزه نه تنها در میان جنوبی های ایران بلکه برای مسافران کیش نیز محبوب بوده که توصیه می شود در زمان سفر به کیش آن را تست کنید. دلمه برگ مو اصفهانی بدون شک پس از بریانی، معروف ترین غذای اصفهان است. دلمه برگ مو اصفهانی تفاوت های مهمی با دلمه برگ مو شیرازی دارد؛ البته هر دوی این ها بسیار خوشمزه هستند و پیشنهاد می کنیم هر دو نوع آن ها را تهیه کنید. در میان غذاهای رسمی استان مازندران خورشت ناردون یکی از خوشمزه ترین هاست.

  • برای تهیه این غذا به سبزی قورمه، سیب زمینی، لیمو عمانی، پیازداغ، تخم مرغ و لوبیا قرمز نیاز دارید.
  • اما نه تنها فقط به خاطر لپه بلکه طعم این غذا هم با دیگر قیمه تفاوت میکند.
  • خورشت آلوچه از آن دسته خورشت هایی است که در اکثر شهرهای ایران با روش خاص و طبق رسوم خودشان درست می شود.
  • میتونید برای بچه مدرسه ای ها با نان، کره بادام زمینی و موز لقمه های کوچک درست کنید.

فسنجان ریشه گیلانی دارد و مردم این منطقه آن را یک غذای محلی می دانند؛ گیلکی ها در پختن آن ریزه کاری های مخصوص به خودشان را دارند. خورش قیمه قدمت بسیار زیادی دارد و سابقه پخت این غذا به چندین قرن قبل می رسد. از آن جایی که قیمه – یا همان کیمه – واژه ای کاملا ترکی و به معنای گوشت قورمه شده است، می توان خواستگاه این غذا را به نواحی آذری زبان ایران نسبت داد.

اگر گیاه خوار هستید بخوانید! بهترین غذاهای محلی کیش بدون گوشت

مالابیج یا ماهی شکم پر یکی از غذاهای محلی رامسر است که طرفداران بی شماری در میان گردشگران دارد. این غذای خوشمزه از ترکیب ماهی سفید، رب انار، گلپر، سبزیجات معطر، گردو، نمک و فلفل تهیه می شود. اهالی این منطقه معمولا این غذا را با استفاده از ماهی نر درست می کنند؛ چرا که معتقدند ماهی نر نسبت به ماهی ماده خوشمزه تر و دارای گوشت سفت تری است. روش تهیه این غذا نیز به این صورت است که ابتدا ماهی را پاک و پس از آن که شکم آن را با گردو، رب انار و ادویه جات پر می کنند، آن را با نخ و سوزن می دوزند. سپس ماهی آماده شده را روی آتش کباب می کنند و یا در مایکروفر می پزند.

کباب کوبیده، غذای اصیل ایرانی

شما این فرصت را دارید تا با خرید برنج ایرانی، یک غذای خارجی بی نظیر خلق کنید. درسته؛ اصلا لازم نیست برای مثال سبزی پلو با ماهی را که یک غذا با طبع سرد است را در تابستان بخورید، شما می توانید همین غذا را با پیش غذا، ادویه و یا دسر با طبع گرم، میل بفرمایید. البته در رابطه با نوع آن خیلی حساس نباشید، چرا که بیشتر غذاهای برنجی برای ناهار، کاملا مناسب هستند. گردو نه تنها یک میان وعده خوشمزه است، بلکه یک ماده غذایی همه ک... با  توجه به نوع غذایی که طبخ می کنید این زمان متفاوت است ولی به طور معمول بیشتر از ۵ دقیقه نباید ماهی در خورش بپزد زیرا بعد از سرخ شدن خیلی زود له می شود.

کارت موزه استانبول ، نحوه خرید و استفاده از آن Istanbul

مرکز آموزش آنلاین آشپزی بهترین ها را برای شما به ارمغان خواهد آورد. انواع غذاهای محلی آذربایجانی کاملترین و جامع ترین لیست غذاهای محلی آذربایجانی را به شما اراپه خواهد کرد. از آن جایی که کیش جزو جزایر جنوبی ایران است و معمولاً در این جزیره اکثراً عرب زبان هستند، غذاهای عربی نیز در این جزیره تند و فلفلی است که از ادویه مخصوص این منطقه ناشی می شود.