بروزرسانی: 25 آذر 1404
بهترین غذاهای دنیا مال کدام کشور است؟10غذای برتر جهان
بهترین غذاهای دنیا مال کدام کشور است؟10غذای برتر جهان
در شمال کشور این غذا معمولا با مرغ تهیه می شود، اما با توجه به سلیقه هر فرد می توان خورش مسما بادمجان را با مرغ یا گوشت تهیه کرد که هر دو بسیار خوشمزه هستند. طعم دهنده اصلی این خورش غوره است؛ طعم بادمجان در کنار طعم ترش غوره ترکیب بسیار کامل و لذیذی می شود که راز خوشمزگی این خورش است. باقالی پلو با ماهیچه یکی از انواع غذاهای سنتی و قدیمی ایرانی است که در میان ایرانیان از جایگاه ویژه ای برخوردار است.
- آش ترخینه تقریبا دارای طعم ترش است زیرا از ماست ترش تهیه می شود.
- در این فرصت تا مرغ ها مزه دار شوند، باید آلبالوها را بشویید و هسته آن ها را با یکی از روش های هسته گیری آلبالو با سیخ چوبی یا نی شیشه ای خارج کنید.
- آبگوشت یا دیزی هم از آن غذاهایی است که ما ایرانی ها خاطرات زیادی با آن داریم و همیشه در برنامه غذایی مان جای دارد.
- این غذا شباهت زیادی به کباب تابه ای دارد و در کنار گوجه فرنگی، سیب زمینی و فلفل بسیار لذیذ و خوشمزه است.
- علاوه بر آن افراد می توانند سفارش های خود را به صورت بیرون بر نیز تهیه کنند و از آن لذت ببرند.
یکی از این غذاها، عدس پلو یا مجاردا (Mejadra) است که دقیقا مشابه عدس پلوی ایرانی است ولی معمولا بدون گوشت و به همراه ادویه جات و پیاز داغ فراوان سرو می شود. همواره در بین ساکنین کشورهای حوزه مدیترانه این بحث مطرح است که از بین حمص و باباغنوش (baba ghanoush)، کدامیک معروفترین و بهترین پیش غذای مدیترانه ای است. باباغنوش همانند هوموس ساختاری خامه ای دارد ولی طعم غالب آن سیر و بخصوص بادمجان کبابی شده است. این پیش غذای برگرفته از نخود را می توان روی هر چیزی از همبرگر یا سیب زمینی پخته گرفته تا نان پیتا داغ سنتی ریخت و به عنوان پیش غذا یا غذا میل کرد.
غذا برای شام با مرغ –\xa0 مرغ سوخاری
شامی کباب بروجردی هم یکی دیگر از انواع کباب شامی و یک غذای نونی سریع و خوشمزه برای ناهار است. روی لینک طرز تهیه شامی کباب کلیک کنید و فیلم طرز تهیه آن را هم تماشا کنید. کته کباب یا کباب رشتی یکی دیگر از خوشمزه ترین غذاهای شمال ایران است. مردم گیلان برای تهیه این غذا، گوشت عمدتاً گاو را بیش از ده ساعت در ماست، روغن زیتون، آب پیاز، نمک و فلفل می گذارند.
۶۴- آلبالو پلو
یکی از خوشمزه ترین غذاهایی را که به خصوص در فصول سرد می توانید امتحان کنید، کال کباب است. این غذا که مواد تشکیل دهنده ساده ای هم دارد، یکی از خوشمزه ترین غذاها با رب انار است. کال کباب گیلانی را ممکن است با نازخاتون مازندرانی اشتباه بگیرید، زیرا فرق چندانی با هم ندارند.
غذاهای ساده و سریع برای شام فوری
اول پیاز را کمی سرخ کرده بعد گردوی خردشده با چاقو و زردچوبه و نعناع را به آن اضافه کنید. (اینجا می توانید کمی سیر هم قاطی غذا کنید) حالا دو پیمانه آب به آن اضافه کنید و بگذارید آب جوش بیاید و به محضی که جوش آمد به آن کشک اضافه کنید. اگر از کشک بی نمک استفاده می کنید یادتان نرود به غذا نمک اضافه کنید. از طرفی علاقه ی میرزا قاسم خان به ترکیب غذاهای مختلف و آزمایش کردن هم زبان زد بوده است.