بهترین غذاهای کردستان ۱۰ خوشمزه ترین غذای کُردی
انتشار: اردیبهشت 21، 1400
بروزرسانی: 25 آذر 1404

بهترین غذاهای کردستان ۱۰ خوشمزه ترین غذای کُردی

بهترین غذاهای کردستان ۱۰ خوشمزه ترین غذای کُردی

پرطرفدارترین و محبوب ترین غذاهای ایرانی" کباب " می باشد که به روش های مختلفی مثل کباب کوبیده، کباب دنده، کباب برگ و ... گردشگران خارجی هم به این موضوع واقف شدند که پای ثابت تفریحات بیرون شهری ایرانی ها درست کردن کباب می باشد. از آنجایی که ایرانی ها عاشق گوشت هستند به خاطر همین در بیشتر غذاهایشان از گوشت گوساله و گوسفند و یا مرغ استفاده می کنند. از خوشمزه ترین غذاهای گوشتی ایرانیان که در بین خارجی ها نیز طرفداران زیادی دارد می توان به" جوجه کباب "اشاره کرد که روی زغال کباب می شود و طعم بسیار لذیذی دارد. ایرانیان زمانی که به دل طبیعت می روند و کمپینگ راه می اندازند بساط جوجه کباب را با خود به همراه می برند و همان جا روی زغال و آتش جوجه ها را کباب می کنند.

  • در مرحله بعدی نیز باید مرغ ریش ریش شده، سس مایونز و نمک و فلفل را به آن ها اضافه کنید.
  • این خورش در کرمانشاه با روغن حیوانی تهیه می شود ولی در شهرهای دیگر به صورت متداول از روغن معمولی یا کره استفاده می شود.
  • یکی دیگه از انتخاب های خوب برای دانش آموزها نیمروی قیفی است.
  • مدت زمان خیس خوردن برنج بستگی دارد به نوع برنج شما و تجربه قبلی که از پختن برنج مورد نظرتان دارید.
  • یزدی ها این آش مقوی را در روزهای سرد سال برای جلوگیری و درمان سرماخوردگی طبخ می کنند.
  • چنانچه شما هم در شهر و روستای خود غذایی می شناسید که در این لیست نیامده است، لطفا نام آن را در پایین همین صفحه برای ما ارسال کنید تا به این مجموعه اضافه کنیم.

حالا که سنت یخ در بهشت فروشی کم کم دارد به فراموشی سپرده می شود، شما می توانید طرز تهیه یخ در بهشت به عنوان یک دسر اصیل و خوشمزه ایرانی را یاد بگیرید. برای خواندن مقاله طرز تهیه یخ در بهشت، روی لینک مقاله کلیک کنید. این کیک تابه ای گیلان، با طعم ها و مواد اولیه مختلفی تهیه می شود که از جمله آنها می توان به کاکا ساده با ماست، کاکا ساده با آرد گندم و کاکا ساده با آرد برنج اشاره کرد.

۵۸- ساندویچ سالاد نخود

وقتی اسم غذاهای سنتی قزوین می آید، بدون شک همه ما به غذای خوشمزه و اعیانی قیمه نثار فکر می کنیم. این خورش خوشمزه اکثرا همراه با سیب زمینی و بادمجان و برنج زعفرانی سرو می شود. قیمه یزدی یکی از خورش های اصیل و خوشمزه یزد به حساب می آید که در اکثر رستوران های سنتی یزد می توانید آن را میل کنید و هر گردشگری حتما باید یک بار این غذا را امتحان کند. برای تهیه کوفته همدان از گوشت گوسفند، برنج، لپه، آلو، پیاز، نخود، تخم مرغ، آرد نخودچی و گردو استفاده می کنند. سفر به همدان هم مانند همه ی شهرهای ایران غذاهای محلی خوشمزه و خاص خودش را دارد، از این غذاهای محلی می توان به موارد زیر اشاره کرد.

سوالات متداول درباره غذاهای یزد

این خورشت که یکی از لذیذترین غذاهای شمال ایران است، پخت خیلی راحتی دارد. فقط کافیست مرغ، انار دان شده ، آب نارنج، زعفران، پیاز، آلو و گردو را تهیه کنید. طرز تهیه آن مانند دیگر خورشت هاست با این تفاوت که باید بگذارید آب خورشت خشک شود و آن را به صورت غلیظ سرو کنید.

چگدرمه مرغ از غذاهای ترکمنی است که در اصل از دسته ی خورش ها بوده و با مرغ تهیه می شود. در استان کلستان و بین مرم ترکمن این غذا بسیار باب و پرطرفدار است. البته لازم به ذکر است چکدرمه به شیوه های مختلف مانند چکدرمه گوشت، چکدر ماهی شکم پر، چکدرمه مرغ و غیره می باشد. چکدرمه مرغ از غذاهای موجود در لیست 100 خوشمزه ترین غذاهای ایرانی به انتخاب سرآشپزها وجود دارد.