بروزرسانی: 25 آذر 1404
تشخیص چای طبیعی ایرانی اصل از تقلبی تشخیص چای طبیعی | OkChay
تشخیص چای طبیعی ایرانی اصل از تقلبی تشخیص چای طبیعی | OkChay
اگر توجه کافی داشته باشید متوجه خواهید شد که چای از برگ های تازه و سالم تهیه شده دمنوش های سفارشی اوکی چای است یا خیر. در واقع چای هایی که از برگ های آسیب دیده تهیه می شوند بو و رایحه خوبی ندارند و بیش تر رایحه آن ها از بین رفته است. این چای چیزی بین چای سیاه و سبز است، عملیات تخمیر به صورت کامل بر روی آن صورت نمی گیرد و به اصطلاح نیمه تخمیر است. شما می توانید با توجه به اندازه برگ چای خشک شده، مرغوب بودن آن را شناسایی کنید.اگر اندازه برگ چای بزرگ و درشت بود، گزینه خوبی برای انتخاب شماست. درکام جایی هست که می تونید با خیال راحت بهترین محصولات غذایی رو با کیفیت عالی تهیه کنید و هم چنین با خرید دسته جمعی با دوستانتون تخفیفات خیلی خوبی بگیرید.
- یکی دیگر از نشانه های وجود مواد شیمیایی (معطر کننده ها و رنگدانه ها) در چای، کدر شدن چای و تیره شدن رنگ فنجان چای بر اثر گذر زمان است.
- یکی از راه های تشخیص چای اصل و تقلبی تغییر رنگ چای بعد از گذشت زمان است.
- به طور کلی چای مرغوب چایی است که به صورت ارگانیک تهیه شده باشد و تا حد امکان در آن از سموم شیمیایی استفاده نگردیده باشد.
- اگر سطح لیوان سیاه و غلیظ بشود و به سختی پاک شود نشان دهنده تقلبی بودن و نامرغوب بودن چای است.
- در ادامه مطلب به چند روش تشخیص چای اصل بعد و هنگام دم کردن چای خواهیم پرداخت.
برخلاف چای های تقلبی رنگ د ار که درآب سرد هم فوری رنگ آب عوض میشود. برای تست چای، اندازۀ آن یکی از نکاتی است که در هنگام خرید باید مورد توجه قرار دهیم. برای تست چای، در هنگام خرید حتما به بوی آن توجه کنید، چای سیاه اصل بوی خیلی غلیظی ندارد، برخلاف نمونه های بی کیفیت که از اسانسهای صنعتی استفاده میکنند و دارای بوی اغراق شده و سنگین میباشند. شما با بررسی ضخامت برگ چای می توانید متوجه شوید که آیا پای بیش از حد خشک شده است یا خیر. همچنین هنگامی که برگ چای را لمس می کنید نباید به سرعت پودر شود و باید شکل خود را حفظ کند. شما می توانید حتی از طریق بررسی شکل ظاهری چای به تازه بودن محصول مورد نظر پی ببرید.
مزه چای
در نتیجه مردم که از خواص و کیفیت اون بی خبرن، به سمت چای تقلبی میرن و اون رو بیشتر و گرون تر می خرن. درکام با ارائه بهترین چای های ایرانی در بسته بندی های مختلف،خرید چای ایرانی مرغوب را برای شما آسان کرده است. اگر چای اصل باشد و هیچ رنگ دانه شیمایی به آن اضافه نشده باشد، وقتی در آب سرد ریخته شود، پس از گذشت مدت زمانی، آب رنگی نخواهد شد و به راحتی تشخیص اصل بودن چای انجام می شود. بسیار مشاهده می شود که چای های کیسه ای غیر اصل ایرانی و خارجی در آب سرد رنگ داده اند و تقلبی بودن آن ها مشخص شده است. چای سرگل و بهاره ایرانی بهترین نوع چای محسوب می شود.این چای دارای بهترین عطر و طعم و کیفیت است.
قیمت دلار، طلا و سکه
اگر چنین بود این نشانه بارزی است که کیفیت برگ ها ممکن است پایین باشد. چای سیاه باید دارای رایحه ای شیرین و گلی باشد و بوی آن نباید به راحتی از بین برود. چای مرغوب ایرانی انواع زیادی دارد و تشخیص و شناسایی هر یک از آنها کار واقعا سختی است.