بروزرسانی: 26 آذر 1404
رستوران محلی تهران _ ایرانگردی خوشمزه در تهران _ جاجیگا
رستوران محلی تهران _ ایرانگردی خوشمزه در تهران _ جاجیگا
گوشت گوساله، خلال بادام، زرشک سیاه، پیاز، زعفران و لیمو عمانی از مواد اصلی این خورشت هستند. خیلی ها معتقدند که کوفته تبریزی با وجود اینکه یک غذای بین المللی شناخته شده، اما فقط یک تبریزی اصیل می تواند آن را به خوبی بپزد. جالب است بدانید کوفته تبریزی یکی از غذاهای محلی به ثبت رسیده به عنوان میراث ناملموس ملی است.
- در سفر به مشهد علاوه بر زیارت و گشت و گذار در مراکز خرید، می توانید غذاهای سنتی خوشمزه این شهر را امتحان کنید و از طعم دلچسب این غذاها لذت ببرید.
- آش قنبید یا کلم یکی دیگر از غذاهای محلی استان قم است که در ماه رمضان بیشتر پخته می شود.
- این رستوران در محیطی بسیار منحصر به فرد ایجاد شده است و حس و حال خوبی برای شما ایجاد می کند.
- به عنوان مثال، در غرب گیلان، دیبیجا را با برگ سیر و دانه انار تهیه می کنند، در حالی که در شرق گیلان، اشپل را با نمک و فلفل سیاه تفت داده و به آن آب نارنج اضافه می کنند.
- اگر احساس کردید که آب سوپ شما کم است، کمی آب جوش در مرحله افزودن حبوبات به سوپ اضافه کنید.
- جرگ و بز هم از آن غذاهایی است که از روی نامشان نمی توانید درباره ماهیت خوراک حدسی بزنید.
در این شهر، رنگ، طعم و عطر متفاوتی را احساس می کنید و این یکی از نقطه قوت های تبریز برای جذب گردشگران زیادی شده است. در اصل امکان ندارد که گذرتان به این شهر بیفتد و طعم غذاهای محلی تبریز و چایی در استکان کمرباریک را فراموش کنید. آشپزان تبریزی غذا را با عشق و لذت درست می کنند و با حوصله به آن می رسند تا جا بیفتد.
اصفهان
از دیگر صبحانه های محلی ایران در استان بوشهر می توان به «پاکورا» اشاره کرد. با این تفاوت که پاکورا از صبحانه های محلی ایران در استان بوشهر است. صبحانه محلی در قشم «نان تموشی» یکی از نان های محلی و سنتی استان هرمزگان است. با این تفاوت که نان محلی تموشی صبحانه سنتی قشم، شور مزه بوده و با چای شیرین میل می شود. همچنین به دلیل وجود نخل خرما در این شهر انواع کلوچه ها که مغر خرمایی دارند برای وعده صبحانه پخته می شوند. کلوچه خرمایی شوشتر علاوه بر صبحانه، برای مراسم مختلفی مثل عروسی و تولد نیز پخته می شود و طرفداران زیادی دارد.
برنجک
کرمانشاهی ها هم مانند نقاط دیگر ایران مهمان نواز هستند و همین باعث شده که دستپخت های خوبی داشته باشند. غذاهای محلی کرمانشاهی بسیار لذیذ هستند و حتی پایشان به نقاط دیگر کشور هم باز شده است. دنده کباب معروف مردمان این شهر در تمام نقاط ایران طرفداران زیادی دارد. انواع غذای محلی کرمانشاه را که بشناسید، در سفر به این شهر می دانید که باید در منوی رستوران ها به دنبال چه چیزی بگردید.
در کنار کیفیت و سرویس دهی خوب این رستوران، قیمت ها هم مناسب و به صرفه است. رستوران اردشیر یکی دیگر از بهترین رستوران های شهر رشت نام دارد. اردشیر نیز یکی از قدیمی ترین رستوران های رشت است که از سال ۱۳۵۱ فعالیت می کند. سرآشپز مشهور و حرفه ای، پرسنل با تجربه و خاطره یک طعم متفاوت از دلایل محبوبیت این رستوران محسوب می شود. رستوران شورکولی خود یکی از جاذبه های گردشگری رشت است، محیطی صمیمی و آرام، با فضایی سنتی که با گل های زیبا زینت داده شده. این رستوران همچنین تنوع غذایی بالایی نیز دارد و می توانید از منوی غذاهای محلی آن استفاده کنید.