طرز تهیه سمبوسه به 4 روش مختلف مجله اسنپ فود
انتشار: تیر 13، 1402
بروزرسانی: 25 آذر 1404

طرز تهیه سمبوسه به 4 روش مختلف مجله اسنپ فود

طرز تهیه سمبوسه به 4 روش مختلف مجله اسنپ فود

پیاز را به صورت خلالی خرد کنید و آن را در روغن و زردچوبه سرخ کنید. پیاز را به سیب زمینی و سبزی ها اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. بعد از اینکه سیب زمینی را مزه دار کردید، سبزیجات معطری را که خرد کرده اید به مواد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. در سبزیجات معطر می توانید از کمی سیر و همچنین شوید هم استفاده کنید. در این مرحله زمانی که گوشت تغییر رنگ داد، فلفل دلمه ای را اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا بوی خامی فلفل دلمه ای گرفته شود. در ادامه کنسرو ذرت را درون آبکش می ریزیم و اجازه می دهیم آب اضافی اش خارج شود.

  • این غذای خوشمزه انواع مختلفی دارد که از جمله آن می توان به سمبوسه گوشت، سمبوسه پیتزایی و سمبوسه مرغ اشاره کرد.
  • سپس سیب زمینی ها را نگینی خرد کرده و در تابه دیگر سرخ کنید تا حسابی نرم شوند.
  • به جای سرخ کردن سمبوسه، میتوانید آنها را داخل فر بپزید تا سالم ترباشند.
  • سمبوسه بندری نوع خاصی از سمبوسه است که به دلیل طعم تند و آتشین مشهور است.
  • پس از اینکه تمام سمبوسه ها را سرخ کردیم به همراه سس کچاپ سرو می کنیم.
  • همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .

برای درست کردن سمبوسه مرغ بعد از تفت دادن پیاز در ماهیتابه، مرغ مکعبی شده را به تابه اضافه کنید. سپس مقداری پودر سیر، زنجبیل، نمک و فلفل به مواد اضافه کنید تا مرغ مزه دار شود. بعد گوجه فرنگی خرد شده و رب گوجه فرنگی را به ماهیتابه اضافه کرده و تفت دهید تا آب گوجه کشیده شده و مرغ کاملا بپزد. برای انتخاب مواد میانی سمبوسه دست شما کاملا باز است. به همین جهت می توانید سمبوسه را با سبزیجات مختلفی نظیر قارچ، هویج، ذرت، نخود فرنگی یا اسفناج درست کنید تا یک سمبوسه سبزیجات خوشمزه داشته باشید.

دستور تهیه حلوای سیاه اردبیل؛ حلوای مقوی و سنتی با ماندگاری طولانی

سمبوسه سیب زمینی در دسته غذاهای سریع و سرخ شدنی قرار میگیرد و بیشتر توسط فست فود ها ارائه ی شود. سمبوسه در واقع نانی است که داخل آن با مواد غذایی دیگر پر شده و سپس سرخ می شود. اگر چه تهیه سمبوسه به ظاهر کار ساده ای است اما برای درست کردن یک سمبوسه خوب و خوشمزه باید نکات اساسی طبخ آن رعایت شود. سمبوسه یک غذای لذیذ ایرانی است که در مناطق جنوبی و شرقی ایران طبخ مخصوص را نیز دارد و در سراسر ایران به عنوان یک خوراکی بسیار خوشمزه و محبوب شناخته شده است. سمبوسه امروزه تقریباً یک غذای جهانی است و در همه کشورها کم و بیش وجود دارد و در رستورانهای ایرانی، هندی، عربی و افغانی در کشورهای مختلف جهان معمولاً سرو می شود.

اگه پژمان بازغی یه کاراگاه مخفی آمریکایی می شد، چه شکلی بود؟

موقع ریختن مواد داخل نان لواش روی آن ها مقداری پنیر پیتزا بریزید، نان ها را به صورت مثلی بپیچید و در روغن داغ سرخ کنید. لازم به توضیح است که به طور معمول طرز تهیه سمبوسه با نان لواش پیش می رود، اما شما می توانید از خمیر یوفکا نیز به عنوان جایگزین استفاده کنید. موادی که در ادامه می آید برای 4 نفر مناسب است، در صورت نیاز، با حفظ نسبت ها، مواد سمبوسه گوشت را دو یا چند برابر کنید تا سمبوسه های بیشتری داشته باشید. به علاوه در نظر داشته باشید که انواع سمبوسه با گوشت چرخ کرده با اضافه کردن مواد دیگر چون سبزیجات معطر، قارچ و …، تنوع پیدا می کنند. به این شکل شما می توانید انواع سمبوسه با طعم های جدید را در منزل آماده کنید. پس از اینکه پیاز سبک شد، زردچوبه را به همراه فلفل قرمز و مقداری نمک و فلفل سیاه به پیاز اضافه می کنیم و تفت دادن را چند دقیقه دیگر ادامه می دهیم تا عطر ادویه ها خارج شود.

چیستان کدام شهر ایران است که اگر حرف اول آن را برداریم، می توانیم روی آن بنشینیم؟

در آخر این سمبوسه های خوشمزه را به همراه سس دلخواه میل کنید. حرارت زیر روغن باید کم باشد، ولی روغن باید به طور کامل داغ شده باشد. در ادامه سمبوسه ها را درون روغن داغ می اندازیم و اجازه می دهیم به خوبی سرخ شوند، پس از سرخ شدن یک سمت سمبوسه ها آنها را بر می گردانیم.