غذاهای محلی شیراز در کدام رستوران  شیراز غذای سنتی بخوریم؟ کجارو
انتشار: فروردین 16، 1400
بروزرسانی: 25 آذر 1404

غذاهای محلی شیراز در کدام رستوران شیراز غذای سنتی بخوریم؟ کجارو

غذاهای محلی شیراز در کدام رستوران شیراز غذای سنتی بخوریم؟ کجارو

درست کردن این شیرینی خوشمزه کار چندان سختی نیست و به همین خاطر معمولاً ترکمن ها به خصوص خانواده داماد خودشان این شیرینی را برای رفتن به منزل خانواده عروس درست می کنند. خطه خراسان یکی از مناطق تاریخی و قدیمی ایران است که به دلیل اقلیم جغرافیایی و فرهنگ مردمش به یکی از شهرهای توریستی ایران تبدیل شده است. مردم خراسان دست پخت خوبی دارند و به همین خاطر غذاهای محلی این منطقه از جمله خراسان جنوبی بسیار محبوب است.

  • خوردن این غذا در یک اغذیه فروشی خیابانی از جمله کارهایی لذت بخشی است که می تواند سفرتان را خاطره انگیزتر از قبل کند.
  • رستوران دلیجان رشت سبک ترکیبی سنتی و مدرنیته را در کنار هم حفظ کرده است.
  • البته در بعضی از شهرهای ایران علاوه بر بادمجان به آن کدو سبز هم اضافه می کنند.
  • خورشت سیر انار هم یکی از غذاهایی است که با استفاده از این میوه طبخ می شود.
  • علاوه بر تمامی مزیت های ذکر شده برای این رستوران وجود موسیقی زنده در رستوران خوشا شیراز از دیگر زیبایی های این مجموعه است.

از این رو، شروع به درست کردن نان برنجی با ماده اولیه آرد برنج کردند. این برگ های خرد شده را را همراه با روغن زیتون تفت دهید و سپس با مقداری گوشت چرخ کرده تفت داده شده ترکیب کنید. اگر کمی رب انار هم به این ترکیب اضافه کنید، غذای شما خوشمزه تر از همیشه می شود. آش سورانه خیلی سریع پخته می شود و حدود نیم ساعت زمان برای پخت آن کافیست. غذای محلی کله جوش دیگر غذای مشهور در لیست غذاهای محلی اصفهان است که ترکیبی از کشک، سبزی نعنا، پیاز سرخ شده، گردو، روغن، نمک و فلفل می باشد. قیمه ریزه بی شک بهترین غذای محلی در اصفهان است که در بین مردم این شهر بسیار محبوب می باشد، این غذا از ترکیبی از آب، رب، پیاز سرخ شده، گوشت، زردچوبه، سبزی خشک شده و آرد نخودچی تهیه می شود.

در اصفهان کجا غذای محلی خوشمزه بخوریم؟

مواد که پخته شد، کم کم خمیرها یا همان اوماج ها را به آش اضافه می کنند تا جا بیفتد و خوب پخته شود. یک غذای ساده سنتی در گیلان، این کوکوی خوشمزه است و در شب سال نو معمولاً طبخ می شود. یک غذای مقوی که از تخم یا خاویار ماهی سفید به همراه سیب زمینی، پیاز، سیر، تخم مرغ و سبزی معطر درست می شود. هنگامی که تمام این مواد پخته شد آن ها را با گوشت کوب بکوبید و زیره و رب را به آن ها اضافه کنید و دوباره روی حرارت قرار دهید تا خورشت جا بیفتد. گمنه یا گِوِنه غذایی بوشهری است که با استفاده از للک یا همان بلغور گندم درست می شود. این غذای اصیل جنوبی بسیار راحت است و به آسانی تهیه می شود اما بسیار مقوی است.

ادویه جات

دیزی از نوع مشهدی با استفاده از گوشت بره، نخود و سیب زمینی در کاسه های سفالی درست می شود. دیزی مشهدی همراه با نان تازه و ترشی یکی از غذاهای پرطرفدار ایرانی است. کدوبره، نوعی خوراک خوشمزه شمالی است که اصالتی مازندرانی دارد. در گویش محلی مازندرانی، به این غذا کچلیک بره نیز گفته می شود که در واقع، کچلیک به زبان مازندرانی، به معنی کدو سبز است. از آنجایی که در تهیه این غذا از گوشت استفاده نمی شود، برای افرادی که به هر دلیل قادر به مصرف گوشت نیستند، می تواند انتخاب مناسبی باشد.

بهترین غذاهای ایرانی و غذاهای ارومیه آذربایجان غربی

مردم لرستان وابسته شرایط محیطی، محصولات کشاورزی، وضعیت دامداری خود دارای غذاهای متنوع و خوشمزه ای هستند که برخی از آن ها از خواص دارویی نیز برخورد هستند. لیست زیر بخشی از غذاهای معروف لرستان است که کلیه این غذاهای معرفی شده نزد گردشگران داخلی و بین المللی از جایگاه و اهمیت ویژه ای برخوردار هستند. منوی کافه ی آن شامل نوشیدنی های سرد و گرم، دسرها و کیک های خوشمزه است.