غذاهای محلی چابهار، لیست غذاهای محلی چابهار
انتشار: دی 19، 1401
بروزرسانی: 25 آذر 1404

غذاهای محلی چابهار، لیست غذاهای محلی چابهار

غذاهای محلی چابهار، لیست غذاهای محلی چابهار

در این غذا، شکم اردک محلی با انواع سبزی های معطر شمالی مانند سرسم، اناریجه، پیاز، سیر، گردو و ... همین مخلفات، معجزه ای در طعم غذا به وجود می آورد که احتمالاً شما را شیفته اردک شکم پر کند. در بین غذاهای گیلان، انواع خورشت های خوشمزه دیده می شود که یکی از آن ها سیر قلیه است. سیر قلیه از ترکیب گوشت مرغ یا اردک، پیاز، برگ سیر، لپه، تخم مرغ و ادویه جات تهیه می شود.

  • بعد در بشقاب ها تکه های نان چرب شده را می گذارند و رویش خورش می ریزند.
  • منشا این غذا به استان مازندران باز می گردد اما در حال حاضر توسط مردم کلیه شهرها طبخ می شود.
  • برای تهیه این دسر، گوشت را می پزند، می کوبند سپس با ماست چکیده، زعفران و شکر ترکیب می کنند.
  • محمر غذایی است که با ماهی در کنار برنج شیرین با ادویه و سبزی محلی سرو می شود.
  • در کردستان نیز این غذا را با برنج و رشته پلویی طبخ می کنند و بعضی مواقع از\xa0کشمش\xa0نیز داخل آن استفاده می کنند و در نهایت آن را در کنار گوشت و مرغ و یا انواع خورشت ها سرو می کنند.

برای خوردن قوروت بادمجان، مقداری نان خشک را در ظرف تیلیت می کنند و آن را به همراه بادمجان سرخ شده میل می کنند. این غذا طعمی بی٬نظیر دارد و با وجود کلسیم، آهن و فسفر فراوان، برای استحکام و رشد استخوان و همچنین پیشگیری از کم خونی بسیار مفید است. گردو، کشک بیرجندی، پیاز و روغن حیوانی از مواد اصلی تشکیل دهنده قوروت هستند که در نهایت با دارچین و نعنا داغ تزئین می شود. برای تهیه گردو پلو با گوشت، گردوها را درشت خرد کنید و آن ها را برای یک ساعت در آب خیس کنید تا پوست روی آن ها به راحتی جدا شود. گوشت رشته ای خرد شده را با فلفل سیاه و زعفران مخلوط کنید و برای چند ساعت کنار بگذارید تا مزه دار شود. یک عدد پیاز را ریز خرد کنید و در یک قابلمه روی حرارت متوسط تفت دهید تا آب آن بخار شود.

بهترین گوشی شیائومی از نظر باتری و نگهداری شارژ [مهر 1402]

در منوی این رستوران می توانید انواع کباب های ذغالی و غذاهای اصیل ایرانی را در ظروفی زیبا و چشم نواز نوش جان کنید. آبگوشت شاید اصلیل ترین غذای ایرانی باشد و در جای جای ایران این غذای بی نظیر را پیدا کنید. اما تفاوتی که آبگوشت بی نظیر زابلی با دیگر آبگوشت های ایرانی دارد این است که از ادویه ای مخصوص از آن استفاده می شود که به آن ادویه آچار می گویند. غذاهای بلوچی و غذاهای سیستانی هر دو دریچه ای جدید از طعم های جدید هستند و به حدی برای شما تازه و تعجب آورند که امتحان آن ها قطعا شما را انگشت به دهان خواهد کرد. در ادامه ی این مطلب شادیما بهترین غذاهای سیستان و بلوچستان را آورده ایم تا این لذت را با شما سهیم شویم. یکی دیگر از غذاهای محلی قزوین کوکو شیرین است که ادویه و چاشنی زیادی داخل آن به کار رفته و در کنار هویج پلو آن را سرو می کنند.

یخمه ترش

اگر بخواهیم بررسی کنیم که چرا به این غذا، یخنی می گویند، به سابقه تاریخی آن مربوط می شود. در واقع یخنی، کلمه ای پهلوی به معنای پخته یا گوشت پخته است که ممکن است برای برخی دیگر از غذاهای محلی نیز، این واژه را به کار ببرند. انواع مختلفی از یخی وجود دارد که مثلا به جای لوبیا و گوشت، از نخود و گوشت، بادمجان یا کلم و مرغ استفاده می کنند. اگرچه بوشهری ها غذاهای متنوعی دارند، اما مواد تشکیل دهنده آن ها اغلب سبزی های معطر و فلفل است. غذای لخ لخ هم از این قاعده مستثنی نیست و ترکیبات اصلی آن شامل ماهی، سیر، فلفل و سبزی های معطر است.

آش سورانه

ترخینه یکی از غذاهای سنتی ایلام است که در استان های لرستان، کرمانشاه و کردستان هم طبخ می شود و بسیار مغذی است. این غذا به دلیل مواد مقوی مثل عدس، لوبیا نخود و ترخینه ای که دارد بیشتر در فصل زمستان و برای جلوگیری و درمان سرماخوردگی درست می شود. خورشت تره کوهی یکی از غذاهای سنتی ایلام و غرب ایران است که از لحاظ ترکیب و رنگ، شباهت بسیاری به قورمه سبزی دارد. مواد اصلی تشکیل دهنده آش دوغ اردبیلی تره، گشنیز، شوید، دوغ، برنج، نخود، گوشت چرخ کرده و تخم مرغ است. نشاسته همراه با زعفران، شکر، گلاب و شیر این دسر خوشمزه را می سازند. احتمالاً از این مواد حدس زده اید که طعم مشکوفی قزوین طعمی شبیه به فرنی می شود و این حدس درست است.