لیست غذاهای ایرانی pdf
انتشار: خرداد 24، 1401
بروزرسانی: 26 آذر 1404

لیست غذاهای ایرانی pdf

لیست غذاهای ایرانی pdf

در مرحله دوم کار باید مقداری از نخود و لوبیا را به همراه دنبه داخل یک ظرف تفت بدهید تا روغن دنبه کاملا خارج شود. بعد از اضافه کردن سبزیجات خشک شده و رب گوجه فرنگی همه این مواد را به داخل یک دیگ ریخته و به آن ها سیب زمینی و برگه های زردآلو یا به اضافه کنید. باید چند ساعت منتظر باشید تا این آبگوشت خوشمزه به خوبی جا بیفتد.

  • یکی از زیباترین و جذاب ترین دیدنی های بابلسر، منطقه ساحلی میرود است.
  • در زمان های قدیم نان کماج را در کماجدان نگهداری می کردند که اسم این نان نیز از کماجدان گرفته شده است.
  • تمامی این موارد می تواند کاری کند تا انگشت هایتان را هم با آن بخورید.
  • پس از زیارت حرم مطهر امام هشتم (ع) و گردش در مشهد، حتما به رستوران های سنتی مشهد نیز مراجعه کنید.

رد پای ماهی و غذاهای دریایی با ادویه های تندعربی و ظاهری رنگارنگ در تمام غذاهای سنتی کیش دیده می شود. در ادامه تمامی غذاهای سنتی کیش با ماهی و بدون ماهی، مناسب برای تمام ذائقه ها را معرفی می کنیم. این آش که یکی از معروف ترین و خوش طعم ترین غذای محلی یزد می باشد به نام آش شولی یزد شناخته میگردد. غذای بسیار سبک و ساده و با روش پخت بسیار کوتاه یکی از آن غذاهایی است که می تواند تمام  خستگیهای سرکار و فشارهای عصبی را یک تنه به خوشی و خوشحالی تبدیل کند.

آشنایی با معروف ترین غذاهای محلی دبی

اما ساده ترین نوع یتیمچه از گوجه، پیاز و بادمجان درست می شود. البته در بعضی از شهرهای ایران علاوه بر بادمجان به آن کدو سبز هم اضافه می کنند. این غذای ایرانی نسبت به سایر غذاها بسیار سریع تر و راحت تر آماده می شود. آب دوغ خیار نام یک غذای ساده و سنتی ایرانی اصیل است که به صورت سرد در کاسه سرو می شود.

فرهنگ غذایی مردم قشم

ترکیب این دو را آن قدر به هم می زنند تا مواد کاملاً له شود؛ سپس به آن کره اضافه می کنند. برای تزئین آن نیز در انتها با ترکیب شکر، کره و دارچین حسابی شما را به اشتها می آورند. دانه کولانه نوعی آش لذیذ است که در مراسم ها، دورهمی ها، جشن ها پخته می شود. اگر فرزندی اولین دندانش را در آورد جشنی برایش گرفته و برای پذیرایی آش دانه کولانه می پزند.

شیشلیک از غذاهای مخصوص مشهد به حساب می آید که از واژه ای ترکی گرفته شده است. در زبان ترکی قفقازی، «شیش» به معنی سیخ است و «لیک» به گوشت های درون سیخ گفته می شود. نحوه طبخ شیشلیک با دیگر کباب ها قدری تفاوت دارد و در اغلب رستوران ها بهترین کباب شیشلیک با دنده گوسفند با استخوان و روی حرارت مستقیم آتش تهیه می شود. خراسان جنوبی در بخش جنوبی خراسان در شرق ایران، با قدمتی طولانی دارای غذاهای محلی بسیاری است که به شما پیشنهاد می کنیم حتما در سفر به این منطقه، آن ها را مزه کنید. آب را به مواد داخل قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید تا به جوش آید.